Чи варто утеплювати квартиру за допомогою промислових альпіністів?

В Україні як і в Києві погода не сама м’яка і зими бувають по-справжньому холодними і суворими. Ще к не найприємнішим факторам можна віднести ціни за енергоносії і стає зрозумілим, що пора щось робити для економії і затишку.

Завдяки цим факторам по всій країні стали популярні послуги з утеплення квартир і фасадів пінопластом (приклад фирмі по утепленню https://ukralp.com.ua/ua/fasadni-robotyi/uteplennja.html) або мінеральною ватою методом промислового альпінізму. На нижніх поверхах з цими роботами справляються звичайні фасадчики за допомогою сходів і тур, а ось все що вище, це доля промислових альпіністів.

У будь-якому випадку підходити треба до подібних робіт з відповідальністю, адже від кваліфікації фахівців залежить дуже багато чого. Хороший спеціаліст правильно підбере матеріали для ваших стін і підкаже потрібну товщину теплоізоляції. А ось поганий фахівець може халатно поставитися до робіт або просто у нього не буде вистачати знань і це легко призведе до погіршення технологічних характеристик зовнішньої системи будинку, зниження терміну експлуатації і невідповідності естетичним вимогам замовника.
Звертаючись до професіоналів, ви отримаєте відмінний результат і неперевершену якість виконаних робіт з утеплення. Профі які розуміють технології та специфіки теплоізоляції постійно вдосконалюють свої навички і вивчають новинки серед матеріалів і проходять сертифікацію у виробників теплозберігаючих матеріалів.
На сьогоднішній день теплоізоляція фасадів квартир в Україні набуває все більшої актуальності і необхідності.

Переваги зовнішньої теплоізоляції стін:
  • Поліпшується комфорт проживання, адже взимку стає тепліше, а влітку прохолодніше;
  • Зменшення вартості витрат на послуги з опалення та кондиціювання;
  • Усунення ймовірності появи цвілі і грибків;
  • Поліпшується звукоізоляція.
Переваги систем зовнішнього утеплення фасадів квартир пінопластом
Утеплення пінопластом прийшло до нас від сусідів європейців, як і утеплення мінераловатними плитами. Після правильної теплоізоляції поліпшується не тільки мікроклімат квартири, але і гаманця (економія на опаленні до 50% і швидка окупність витрат на роботи).
Пінопласт — це один з найдоступніших матеріалів на ринку теплоізоляції і він дуже простий в роботі і монтажі. А захист від перепадів зовнішнього середовища він забезпечує не гірше більш дорогих аналогів. Адже 100мм. пінополістиролу можна порівняти за властивостями теплоізоляції з чотирма метрами залізобетону, двома метрами цегляної кладки, півтора метрам стіни з дерева.
Пінопласт — один з найоптимальніших будівельних матеріалів. Він дуже легкий, легко піддається обробці, йому не страшні бактерії, він безпечний і дарує гарну звукоізоляцію (але програє в цьому компоненті мінеральній ваті).
Але промислові альпіністи можуть допомогти не тільки в утепленні
Зараз ринок висотних робіт дуже великий в Україні і особливо в Києві та фахівці висотники вельми затребувані. Мийка більшості висоток не обходиться без верхолазів, адже більшість вишок не можуть піднятися вище 25 метрів, а альпіністам висотність робіт в більшості випадків не має значення. Так само альпіністи роблять безліч фасадних робіт: фарбування, штукатурку. Займаються установкою і монтажем рекламних банерів і вивісок, роблять знепилення балок, вологе прибирання конструкцій на висоті, антистатичну обробку
. Піднімуть вантаж на поверх якщо знадобитися, але сама екзотична робота, це — Арбористика. Арбористика це догляд за зеленими насадженнями і включає в себе обрізку дерев, формування їх крон, валки дерев цілком і по частинах, обробку складами. Дуже часто техніка не може під’їхати до місця розташування дерева і в цих випадках викликають альпіністів-арбористів.
Опубликовано
21.03.2018

Опубликовано 21.03.2018